W

Wij helpen mensen en organisaties gezond en succesvol te zijn door hun mentale energie te optimaliseren, waardoor ze meer waarde toevoegen en productiever zijn. Het EnergieKompas is ontwikkeld door prof. dr. Wilmar Schaufeli en drs. Elco Schaufeli. Het wordt aangeboden om werkende mensen en de organisaties waar ze werken te helpen stap voor stap te bouwen aan meer energie en minder stress.

Wie wij zijn

EnergieKompas is onderdeel van Triple i Human Capital een internationaal onderzoek- en adviesbureau ter optimalisatie van duurzame intzetbaarheid van uw medewerkers. Triple i is opgericht om bij te dragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen.

Drs. Elco Schaufeli
Drs. Elco SchaufeliManaging Partner
Elco Schaufeli is organisatieadviseur en werkt meer dan 15 jaar aan het praktisch toepasbaar maken van de psychologie van werken. Dit deed hij voor een reeks aan organisaties in allerlei sectoren, vanuit een HR en Arbo rol.
Prof. dr. Wilmar Schaufeli
Prof. dr. Wilmar SchaufeliPartner en adviseur
Wilmar Schaufeli is toonaangevend hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie. Hij schreef meer dan 500 artikelen en hoort bij de top 1% meest geciteerde wetenschappers in de psychologie. Doet tientallen jaren onderzoek naar burn-out en bevlogenheid.

Meet vandaag nog jouw bevlogenheid

Doe nu de demo en laat je inspireren wat wij voor je kunnen betekenen.