Als wereldwijd autoriteit op duurzame inzetbaarheid en in de positieve psychologie zien wij het als onze taak om u te laten profiteren van onze kennis. Daarom het EnergieKompas.

W

Werkdruk, werkstress en bevlogenheid onder druk

Veel organisaties hebben te maken met toenemende stress en afnemende bevlogenheid van hun medewerkers. Dit heeft consequenties voor productiviteit, verzuim, verloop en kwaliteit van werken. Het EnergieKompas geeft precies aan waar de schoen wringt en waar verbetermogelijkheden liggen.

H

Het gaat om meer dan werkdruk alleen

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de gehele psychosociale werkomgeving van belang is voor de gezondheid, het welbevinden en de arbeidsprestaties van medewerkers. Het EnergieKompas geeft een compleet overzicht en reikt daarmee een breed scala aan oplossingen verbeteringen aan.

H

Het EnergieKompas heeft een wetenschappelijke basis

In tegenstelling tot veel andere scans is het EnergieKompas gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Alle onderdelen zijn wetenschappelijke getoetst op betrouwbaarheid en validiteit. Je kunt dus op het EnergieKompas vertrouwen, het levert correcte informatie op.

V

Volledig ontzorgt

U kunt EnergieKompas eenvoudig voor uzelf of uw organisatie afnemen. Wij hebben diverse aanvullende modules beschikbaar. Altijd actueel op het vlak van positieve psychologie.

B

Betrokken en flexibel

Met het EnergieKompas geven wij u alle nodige inzichten. Meer nodig? Met ons adviesbureau Triple i Human Capital staan wij altijd voor uw klaar voor meer duiding, training en verdieping.

F

Focus op impact

Ons doel is om organisaties te helpen de mentale energie van hun mensen daadwerkelijk te vergroten. Wij leveren hiervoor, betrouwbare, overzichtelijke rapportages, die als basis voor dialoog en verbetering dienen. .

 

Pak de controle over uw eigen bevlogenheid.

Het EnergieKompas is makkelijk in gebruik en levert betrouwbare en concrete informatie over de werkbeleving van uw medewerkers. Als onderdeel van onze licentie ontvangt u periodiek inhoudelijke inspiratie van prof. dr. Wilmar Schaufeli. Onbetwist autoriteit op het gebied van duurzame inzetbaarheid, bevlogenheid en positieve psychologie..

Het doen van een onderzoek met behulp van het EnergieKompas is geen ‘rocket science’. Het proces is voor een groot deel gestandaardiseerd.

Meet vandaag nog uw bevlogenheid

Doe nu de demo en laat u inspireren wat wij voor uw team en organisatie kunnen betekenen.

START DEMO ENERGIEKOMPAS

Start vandaag nog

Direct beginnen