W

Wij helpen mensen en organisaties gezond en succesvol te zijn door hun mentale energie te optimaliseren, waardoor ze meer waarde toevoegen en productiever zijn.

Dit doen wij met slimme, wetenschappelijke tools die hen de juiste inzichten bieden om impact te hebben op mentale energie. Deze tools voeden de dialoog tussen alle stakeholders waardoor ze tot impactvolle verandering kunnen komen. Wij ondersteunen dit proces; met behulp van IT als het kan, persoonlijk en betrokken als dat beter of nodig is.

Missie

W

Wetenschappelijke kennis uit de psychologie praktisch toepasbaar maken om de mentale energie van werkenden te vergroten.

Visie

W

Werken is niet alleen belastend, maar zeker ook een bron van energie. Als mensen een goede balans in hun werk hebben en houden, zijn ze in staat om duurzaam, met behoud van gezondheid, succesvol hun rol te vervullen op het werk en daarbuiten.

Wie wij zijn

EnergieKompas is onderdeel van Triple i Human Capital een internationaal onderzoek- en adviesbureau ter optimalisatie van duurzame intzetbaarheid van uw medewerkers. Triple i is opgericht om bij te dragen aan het welzijn en de productiviteit van medewerkers.

Drs. Elco Schaufeli
Drs. Elco SchaufeliManaging Partner
Elco Schaufeli is organisatieadviseur en werkt meer dan 10 jaar aan het praktisch toepasbaar maken van de psychologie van werken. Dit deed hij voor een reeks aan organisaties in allerlei sectoren, vanuit een HR en Arbo rol.
Prof. dr. Wilmar Schaufeli
Prof. dr. Wilmar SchaufeliPartner en adviseur
Wilmar Schaufeli is toonaangevend hoogleraar Arbeids- en Organisatiepsychologie. Hij schreef meer dan 500 artikelen en hoort bij de top 1% meest geciteerde wetenschappers in de psychologie. Doet tientallen jaren onderzoek naar burn-out en bevlogenheid.
MEER OVER TRIPLE I

Meet vandaag nog uw bevlogenheid

Doe nu de demo en laat u inspireren wat wij voor uw team en organisatie kunnen betekenen.

START DEMO ENERGIEKOMPAS